<< Schedule for Sat Sep 22, 2018 - Fri Sep 28, 2018 >>


Date:
print view


Sat Sep 22, 2018
Class
Instructor
7:30 am - 9:00 am Bikram Yoga 90 Minute Class Sarah Rutledge
9:30 am - 11:00 am Bikram Yoga 90 Minute Class Jessica Kocher
11:30 am - 12:30 pm Hot High Intensity Interval Training (HIIT) Nicole Pike
1:00 pm - 2:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Richard Pike

Sun Sep 23, 2018
Class
Instructor
7:30 am - 9:00 am Bikram Yoga 90 Minute Class Julia Kuo
9:30 am - 11:00 am Bikram Yoga 90 Minute Class Julia Kuo
11:30 am - 12:30 pm Hot High Intensity Interval Training (HIIT) Olga Lvovsky
1:00 pm - 2:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Maurice Murray

Mon Sep 24, 2018
Class
Instructor
9:30 am - 11:00 am Bikram Yoga 90 Minute Class Sarah Rutledge
11:30 am - 12:30 pm Hot High Intensity Interval Training (HIIT) Adi Leary
4:30 pm - 5:45 pm Yin Yoga Olga Lvovsky
6:00 pm - 7:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Richard Pike
8:00 pm - 9:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Richard Pike

Tue Sep 25, 2018
Class
Instructor
9:30 am - 11:00 am Bikram Yoga 90 Minute Class Richard Pike
11:30 am - 1:00 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Sarah Rutledge
4:00 pm - 5:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Nicole Pike
6:30 pm - 7:30 pm Hot High Intensity Interval Training (HIIT) Nicole Pike
8:00 pm - 9:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Maurice Murray

Wed Sep 26, 2018
Class
Instructor
9:30 am - 11:00 am Bikram Yoga 90 Minute Class Jessica Kocher
11:30 am - 12:30 pm Hot High Intensity Interval Training (HIIT) Adi Leary
4:30 pm - 5:30 pm Hot High Intensity Interval Training (HIIT) Nicole Pike
6:00 pm - 7:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Nicole Pike
8:00 pm - 9:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Richard Pike

Thu Sep 27, 2018
Class
Instructor
9:30 am - 11:00 am Bikram Yoga 90 Minute Class Nicole Pike
11:30 am - 12:30 pm Hot High Intensity Interval Training (HIIT) Nicole Pike
4:00 pm - 5:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Sarah Rutledge
6:00 pm - 7:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Sarah Rutledge
8:00 pm - 9:00 pm Hot High Intensity Interval Training (HIIT) Nadellnee Valcourt

Fri Sep 28, 2018
Class
Instructor
9:30 am - 11:00 am Bikram Yoga 90 Minute Class Nicole Pike
11:30 am - 12:30 pm Hot High Intensity Interval Training (HIIT) Nicole Pike
4:30 pm - 5:30 pm Hot High Intensity Interval Training (HIIT) Adi Leary
6:00 pm - 7:30 pm Bikram Yoga 90 Minute Class Maurice Murray